joi, 11 februarie 2010

Let's Do it!


Chiar este vremea sa luam atitudine si sa ne implicam!


Doar pentru că te muţi cu 2 metri mai departe de o grămadă de gunoi când ieşi la picnic, asta nu înseamnă ca mizeria nu mai e acolo. Doar pentru că alegi să te uiţi în altă parte, asta nu înseamnă că în apele râului care îţi alimentează oraşul cu apă potabilă nu plutesc zeci de mii de PET-uri şi pungi. Doar pentru că nu fotografiezi şi munţii de gunoaie când pleci în vacanţă asta nu înseamnă că ei nu erau acolo.

Ce-ar fi să schimbăm foaia? Ce-ar fi să ne notăm în calendar o dată importantă pentru fiecare dintre noi: aceea în care sute de mii de români au spus Stop! şi şi-au curăţat ţara de PET-uri, pungi şi hârtii lăsate de alţii, purtate de vânt şi apă în cele mai frumoase locuri din Romania? Nu ne permitem să ne cumpărăm o ţară mai curată, şi nici nu am avea cum, dar putem să o curăţăm noi! Într-o singură zi s-o curăţăm pe toată! Să ne mândim din ziua următoare că avem o ţară curată lună, că merităm în Cartea Recordurilor, că am scris istorie, că am acţionat împreuna măcar pentru o zi!

Copiii tăi te vor întreba dacă ai fost şi tu unul dintre voluntarii "Let's Do It Romania!". O să-i spui că da, că ai fost unul dintre cei care au schimbat într-o singură zi felul în care arată o ţară, sau că era ceva interesant la TV şi ai stat acasă? Nu rata şansa de a-ţi schimba ţara!

Există mai multe moduri prin care te poţi implica în acest proiect. Citeşte mai întâi informaţiile clarificatoare şi apoi treci la pasul următor.


În momentul de faţă, poţi contribui astfel:


Să participi la acţiunea de cartare. Pentru aceasta, poţi să te înscrii aici.

Să faci parte din echipa de organizare locală, în judeţul tău. Pentru aceasta, poţi să te înscrii aici.

Să susţii "Let's Do It, Romania!" pe blogul sau site-ul personal, folosind unul din bannerele propuse.

Pentru mai multe informatii intrati aici

Estonienii au facut-o! Se poate!


1 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt un calator...dar vreau sa particip, indiferent de localitatea unde ma va prinde acea zi...totul este sa fie facuta publica ziua

Trimiteți un comentariu